Tortellini met spinazie en gorgonzola
En pitjes- Aantal: 4
- Bereidingstijd: 5 min
- Wachttijd: 10 min
- Klaar in: 15 min
- Kcal: 685
Tortellini met spinazie en gorgonzola ’n snelle pasta uit Italië, vegetarisch gerecht met pitjes, room en parmezaan. Met deze simpele ingrediënten zet je dit heerlijke Italiaanse pastagerecht zó op tafel.
Tortellini recept roomsaus
Gevulde tortellini recept roomsaus, ’n makkelijk en snel recept met gorgonzola kaassaus, romig en pittig van smaak.
Origineel: pasta carbonara zonder room met pecorino, erg lekker.
Tortellini met room
- Pel en pers de knoflook en bak kort in de olijfolie. Roerbak de spinazie erbij en breng op smaak met vers gemalen peper, haal van ’t vuur. Rooster de pompoenpitten in een droge koekenpan.
- Verwarm de room tot net niet tegen de kook en meng met de gorgonzola. Laat de kaas helemaal smelten. Kook de tortellini volgens de aanwijzing van de verpakking.
- Verdeel de tortellini in kommen samen met de spinazie en gorgonzola kaassaus. Maak af met de pompoenpitten, tortellini met room maak je zó.
Varieer met pitjes voor ’n bite, geroosterde pijnboompitten passen ook perfect.
Ook lekker: Penne met spinazie gehakt en roomkaas ’n snel pasta recept.