Vega gehaktwrap met spitskool
- Aantal: 2
- Bereidingstijd: 10 min
- Wachttijd: 5 min
- Klaar in: 15 min
- Kcal: 410
Vega gehaktwrap met spitskool, pindasaus en groene peper afgemaakt met krokante uitjes. Simpel, crispy en snel tortilla wrap recept voor lunch of makkelijk diner.
Snelle wrap met kool en pindasaus
Snelle wrap met kool en pindasaus een snelle en gezonde snack. Wrap, rol en snij in puntje en deel uit, 'n simpel hapjes recept. Lekker joh!
Pindasaus zelf maken doe je zo ..ook lekker! En geen spitskool? Neem witte kool, 't is familie van elkaar. Spitskool heeft een iets zachtere smaak dan witte kool.
Tortilla wrap met pindasaus
- Snij de groene peper in dunne ringen, verhit olijfolie in een koekenpan en bak de peper. Doe het kruimgehakt erbij samen met 'n snuf komijn- en kerriepoeder en bak 3 min. Voeg de spitskool erbij en bak nog kort zodat deze knapperig blijft.
- Maak de pindasaus warm en zet de uitjes klaar. Verwarm ondertussen ook de tortilla wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Verdeel het gehakt- kool mengsel over de wraps, zo ook de pindasaus en krokante uitjes en rol op. Eet direct. Tortilla wrap met pindasaus maak je zó.
Heb je nog verse kruiden liggen of pinda's, lekker als topping voor erbij. Je kan ze ook inpakken in folie en meenemen voor onderweg. Koud zijn ze ook erg lekker, 'n soort van gado gado wrap!
Ook lekker: Tortilla mozzarella tuinbonen en basilicum citroen en parmezaan, vega lekker.
Meer: Wraps recepten mee in de tas als lunch of gewoon als tussendoortje. Warm of koude tortilla voor de picknick of 'n feestje.
Deel dit recept
Wat vind je van het recept?