- Aantal: 5
- Bereidingstijd: 10 min
- Wachttijd: 10 min
- Klaar in: 20 min
- Kcal: 90
Vis shaslick maken met zalm en garnalen, lekker joh! Zó gemaakt in een marinade van citroen en knoflook. Een favoriet zomerse visspies bbq recept.
Vis op een stokje
Vis op een stokje ofwel ’n vissaté lekker op de bbq of grillpan. Varieer met dip en kruiden. ’n Cocktail dip of satésaus.
Deze shaslick is ook lekker!
Visspies bbq maken
- Pel en pers de knoflook, meng met 2 el olijfolie en peper en zout naar smaak, leg hier de garnalen in.
- Snij de paprika in grove stukken, pel de ui en snij in stukken. Snij de zalmfilet in blokjes en leg in een marinade van citroensap, 1 el olijfolie en cayennepeper.
- Rijg de stokjes vis, garnaal afgewisseld met paprika en ui en bak ze. Maak af met verse kruiden. Vissaté maak je zó.
Ook lekker: Avocado dip met yoghurt en limoen, ’n gezonde dipsaus. Cocktailsaus maken zonder alcohol past ook perfect.
Deel dit recept
Wat vind je van het recept?