Saus recepten om de lekkerste saus te maken
Saus recepten om de lekkerste saus te maken, er zijn talloze saus recepten, maak ze zelf. ’n Cocktailsaus maken, snelle tomatensaus of ’n rucola pesto maken doe je zó.
Hollandaise saus, doperwten guacamole, aioli of tzatziki. Frisse dressing of ’n dip. In veel sauzen zitten naast kruiden ook groenten, zoals komkommer in tzatziki en de avocado in guacamole.
Saus maken
Saus maken voor extra smaak met de lekkerste saus. Saus is snel gemaakt en past perfect bij ’n snack of tussendoortje. Probeer onderstaande saus recepten.
Snelle vis-dip saus recept met kappertjes en sjalot zonder ei met peterselie en augurk.
Pesto van radijsloof, dip met toast of als smeersel op de boterham.
Pindasaus met kokos en citroen recept laag in koolhydraten.
’n Dip van kaas en uien met knoflook en Gruyère, favoriet voor bij de borrel.
Knoflook en gedroogde tomaat, 'n rode pesto zelf maken is simpel.
Tzatziki van radijs maken doe je zó, ’n fris yoghurt dip recept.
Snelle pesto van broccoli met cashew, lekker én easy met parmezaan en limoen.
Doperwten en avocado, ’n gezonde dip heerlijk smeuïg. Past ook perfect als smeersel op toast.
'n Smeersel voor bij de borrel op een stuk brood, té gek lekker luchtig geklopte boter.
’n Shaslick ofwel barbecue saus, je maakt ’t makkelijk met sjalot, tomaat en mosterd een snel rode dipsaus recept.
Cocktailsaus maken zonder alcohol
Cocktail dip snel en makkelijk. Dip er op los met ’n pita of een handje chips.
Snelle groente dip, lekker én gezond met oregano en knoflook.
Snelle pesto van rucola met walnoten, lekker én snel met parmezaan en citroen.
Dip van mango en gember knoflook en azijn, reuze lekker.
Saus van rode ui knoflook en verse kruiden. Tomaat natuurlijk ook.
Snelle compote van cranberry's met kaneel en sinaasappel.
Moes of compote, warm of koud, simpel en snel zelf gemaakt.
Makkelijk en vooral lekker je eigen chocopasta. Recept met enkel hazelnoten en een stuk chocola.
Pindakaas zelf maken doe je zó!
Makkelijk en vooral lekker je eigen pindakaas. Recept met enkel pinda’s en een klein beetje kokosolie.