Vlees recepten
Vlees recepten ofwel recepten met vlees er is zóveel keus. Kies je voor een klassieke burger of ’n biefstuk, een schnitzel of liever een pannetje stoofvlees? Vlees van de bbq of uit de pan of vlees als smaakmaker. Welke vleesrecepten zijn favoriet?
Vlees als smaakmaker
Vlees hoeft natuurlijk niet altijd de boventoon te voeren. Een klein stukje spek of chorizo kan al heel veel smaak toevoegen aan je gerecht. Voeg vlees als smaakmaker toe en aanvulling op een stampotje of salade. De Caesarsalade met klassiek gebraden kip, een stuk lamsvlees met honingworteltjes of een stuk wild voor in de koude maanden. Wat is jouw favoriete vleesgerecht?
Een goed vullende rijstbowl met spiegelei en een lekkere pittige saus.
Malse biefstuk, scherpe blauwe kaas en romige mierikswortelsaus allemaal op een krokante toast! Dit is pas genieten!
Volgens Italiaanse traditie is dit een gerecht voor op de paastafel. Gevulde kalfsrollade uit de braadpan.
Geniet van snel en eenvoudig comfortfood! Wraps met gehakt, ui, rode peper en knoflook uit de oven in slechts 30 minuten.
Stoof van kip, ui en paprika. Stroganoff saus is makkelijk te maken en past overal bij. Eet met brood, friet of een puree.
’n Gevuld paprika gerecht met gehakt uit de oven met chili en komijn kruiden.
Vlees, bouillon en kruiden een weekend project. Te gek lekkere snack, zó maak je de lekkerste!
Crostini is een prima voorgerecht of lunch! Met rauwe ham, sinaasappel en balsamico.
Serveer met platbrood, knoflookyoghurt, olijfolie en citroen voor een frisse touch!
Maaltijd met bite, tortillachips met guacamole, dip van avocado.
De appel en het citroensap zorgen voor een frisse bite, terwijl de pijnboompitjes voor een crunchy textuur zorgen!
Gemarineerde speklapjes met paksoi, rijst en atjar met marinade van knoflook en gember.
Pannenkoeken met paprika, taugé, prei en witte kool, gehakt (vega) en chilisaus!
Rode kool met appel uit de oven met rookworst en peer en 'n laagje aardappelgratin.
Biftekia ofwel Griekse hamburgers op spelt bollen met komkommer en veldsla.