Frittata met geitenkaas en doperwten
Omelet op z'n Italiaans- Aantal: 6
- Bereidingstijd: 10 min
- Wachttijd: 20 min
- Klaar in: 30 min
- Kcal: 220
Frittata met geitenkaas en doperwten ’n omelet op z’n Italiaans perfect voor op de hapjestafel. Je maakt ‘m makkelijk, snij in stukjes en eet de frittata met olijven.
Frittata dé gevulde omelet uit Italië
Gevulde omelet op z’n Italiaans dé frittata. Oorspronkelijk een soort van leftover gerecht voor al je restjes uit de koelkast. Dit frittata recept is goed gevuld met de lekkerste ingrediënten.
Frittata met munt
- Verwarm de oven voor op 175 graden. Neem een grote kom en klop hierin de eieren los. Meng de room bij de eieren, hak de munt fijn en meng mee. Breng op smaak met zout en flink wat verse peper.
- Neem een ovenpan en bedek de bodem met de doperwten. Schenk het ei mengsel erbij. Snij de geitenkaas in plakjes en leg er bovenop. Bak de frittata met munt in zo’n 20 minuten goudbruin in de oven. Laat iets afkoelen en snij in stukjes.
Eet lekker met ’n dot dikke yoghurt lauwwarm of als koud hapje met olijven en rucola.
Ook lekker: Frittata met spinazie en champignons.