Gnocchi met sperziebonen
En gehakt- Aantal: 3
- Bereidingstijd: 10 min
- Wachttijd: 5 min
- Klaar in: 15 min
- Kcal: 410
Gnocchi met sperziebonen en gehakt, ’n super simpel hoofdgerecht. Lekker makkelijk voor een keer met je bord op schoot. Dit gnocchi recept is snel gemaakt met een romige saus van gehakt, knoflook en ui.
Gnocchi met bonen en gehakt
Gnocchi met bonen en gehakt, sperziebonen of haricot verts met een bite. Gnocchi koken of bakken, je kan alle kanten op.
Ook lekker: Gnocchi met paprika tomatensaus met kip en knoflook.
Gnocchi met gehakt recept
- Maak de sperziebonen schoon en snij doormidden. Kook de bonen kort zodat ze bite houden voor zo’n 4 minuten. Pel en snipper de ui en knoflook.
- Verhit 1 el olijfolie in een wok en fruit de ui en knoflook. Voeg het (vega)gehakt toe en bak in een paar minuten rul. Breng op smaak met de kruiden en voeg vers gemalen peper en zout naar smaak toe. Voeg de room en bonen toe en laat de room even koken en dan zachtjes pruttelen.
- Maak de gnocchi gaar in een pan kokend water of bak lekker krokant in 2 el olijfolie. Gnocchi met gehakt recept je maakt het zó.
Meng gekookte gnocchi door de gehaktsaus, gebakken gnocchi kan lekker apart.
Ook lekker: Gnocchi met zelfgemaakte pesto rucola en tomaat. Of maak eens orzo met courgette en doperwten.