Pizza Positiva ’n Vega pizza

Pizza lovers opgelet, ’n vegetarische pizza om je vingers bij af te likken!

Pizza eten

Er ligt een nieuwe vegetarische pizza in de schappen: Jawel ’n vega pizza in drie kleurrijke varianten met een bodem die bestaat uit groenten of volkoren tarwemeel. Pizza Positiva ’n vega pizza om je vingers bij af te likken! Gezond en vegetarisch dus met de smaak van échte Italiaanse pizza. Klaar voor ’n pizza party?!

De Pizza Positiva laat zien dat vega pizza net zo smaakvol kan zijn als een niet vegetarische variant. De vega pizza’s zijn geweldig krokant, rijk belegd, perfect op smaak en makkelijk in de oven te bereiden. Zó te gek, vind je niet?!

Knap krokant van Albert Heijn

Knap krokant van Albert Heijn zet je tanden maar eens in de crispy vega pizza. De vega pizza smaakt fantastisch goed, een perfecte gezonde snack als aanvulling op je vega borrelplank of je bakt ‘m lekker in de oven als snel avondmaal.

Pizza Positiva AH gegrilde groenten
Pizza Positiva AH Geitenkaas spinazie

Comfort food daar valt de Pizza Positiva zeker onder, ’n pizza met geitenkaas en spinazie, een pizza met gegrilde groente én een pizza funghi pomodori. Bij twee varianten bestaat het deeg voor 25% uit bloemkool of biet en de derde variant bevat 100% volkoren tarwemeel. Niet alleen extra smaak maar ook extra kleur dus. Met de Pizza Positiva eet je op een makkelijke én lekkere manier extra veel groenten.

Pizza positiva vegetarische pizza
Pizza positiva bodem van biet

Pizza Positiva geitenkaas-spinazie met ’n bodem van biet

Waar koop je de nieuwe Pizza Positiva

De vega (niet vegan) pizza is vanaf nu te koop en ligt in het versschap bij Albert Heijn of shop ‘m online. De herfst breekt aan dus hurry up, ’n positief begin van ’t najaar.

Zelf ’n vegetarische pizza maken: Pizza margherita recept.

Meer pizza: Napolitaanse pizza 5 tips zó wordt Napolitaanse pizza maken ’n makkie 5 tips.

Geschreven op: 28 september 2020