Amuse van geitenkaas en sinaasappel

  • Hoeveelheid: 1
  • Porties: 4
  • Bereidingstijd: 15m
  • Kooktijd: 5m
  • Klaar in: 15m

Deze amuse van geitenkaas, sinaasappel, pistachenoten en olijf is het perfecte voorgerecht voor tijdens de feestdagen.

Ingrediënten

  • 2 eetlepels pistachenoten
  • 4 olijven zonder pit
  • 1/2 theelepel geraspte sinaasappelschil
  • 100 gram zachte geitenkaas

Bereidingswijze

Stap1

Pel de pistachenoten en rooster ze in ongeveer 2 á 3 minuten in een droge koekenpan. Hak ze vervolgens fijn.

Stap2

Meng de geitenkaas door de sinaasappelrasp en voeg er eventueel een snufje zout en peper aan toe. Leg op ieder bordje een olijf en kneed hier met koude, natte handen wat geitenkaas mengsel omheen.

Stap3

Doop de hapjes in de pistachekruimels en garneer het eventueel nog met wat peper naar smaak.

Het leuke aan koken vind ik..

Lees meer van deze chef
Gemiddelde waardering

(4 / 5)

4 5 1
Waardeer dit recept

1 personen hebben dit recept gewaardeerd

106

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

.
  • © 2017 simpele-recepten.nl - Realisatie website: SEOlab