Mini tosti’s met pesto en pittige kaas
Mini tosti met pesto en pittige kaas: in je gourmet pannetje, lekker. Maak de groene pesto zelf en maak wat extra als een dip, het is zo makkelijk om zelf te maken.
Mini tosti met pesto maken van stokbrood, olijfolie, groene pesto en kaas past perfect bij de gourmet. Tijdens het gourmetten simpel te maken als een voorgerecht.
Meer: gourmet recepten. Ook een idee: pantosti met dubbel kaas en chili.
Recept afdrukken
Mini tosti met pesto en pittige kaas in je gourmet pannetje. Van stokbrood, olijfolie, groene pesto en kaas tijdens het gourmetten als een voorgerecht.
Ingrediënten
- 1 stokbrood
- 4 el olijfolie
- 80 gr pesto
- 4 plakken pittige kaas
Instructies
- Snij het stokbrood in 24 dunne plakken en smeer elk broodje met olijfolie in. Smeer 12 broodjes aan de andere kant in met groene pesto.
- Snij de kaas in kleine plakken en beleg de kant van de groene pesto hiermee.
- Leg de overige broodjes hier boven op met de ingesmeerde olijfolie kant naar boven.
- Zorg dat de gourmet pannetjes heet zijn en bak de mini tosti om en om krokant tot de kaas gesmolten is.
Eet de mini tosti direct op. Maak de groene pesto zelf.
Ook lekker: champignon spies gemarineerd met knoflook en sojasaus - makkelijker kan bijna niet, een tip voor de gourmet of bbq.
Deel dit recept
Wat vind je van het recept?