Beurre Blanc: een klassieke Franse botersaus
Deze botersaus, beter bekend als beurre blanc, is lekker om bij het hoofdgerecht te serveren en past perfect bij vis.
Deze botersaus, beter bekend als beurre blanc, is lekker om bij het hoofdgerecht te serveren en past perfect bij vis.
Marokkaans hapje met paprika en witte kaas. Krokant met koriander en citroen.
Met zijn eenvoudige bereiding is deze salade een absolute must-try.
Een fijne combinatie, salade met noten en fruit.
Een noedelrecept, met, lenteui, koreander, rode peper en vissaus.
Hollandaise saus, een klassiek recept met eieren, azijn en boter
Egyptische foul, een grenzeloos ontbijt. Peulvruchten, tomaat en komijn.
Granaatappel, limoen en dille, feest! Simpel en snel recept met garnalen.
Saté met 'n heerlijke saus van cashewnoten, gember en ketjap.
Mango lassi uit India, de ultieme dorstlessende zomer smoothie.
Knoflookmayonaise ofwel aioli, ’t is lekker en favoriet, gemaakt van knoflook, olijfolie en ei.
Tzatziki maken doe je zo, als brood dip of topping op gepofte aardappel.
Gangen
Recepten soorten
Keukens