Wat mag je verwachten van een refurbished koelkast?

Duurzaamheid is een echte trend. Steeds meer mensen nemen stappen om duurzamer te leven en ook fabrikanten willen duurzamer produceren. Een voorbeeld hiervan zijn refurbished apparaten, zoals refurbished koelkasten.

Refurbished koelkasten wat mag je verwachten

Lees hier wat refurbished koelkasten zijn, wat het verschil is met tweedehands, welke er zoal te vinden zijn op de markt en waar je deze kan kopen.

Lekker en fris: watermeloen met labneh, heel snel én gezond, een zomers (camping) recept.

Refurbished koelkasten zijn zeer duurzaam. Voor deze worden minder nieuwe materialen gebruikt. De koelkast wordt compleet en grondig gecontroleerd en gerepareerd, waardoor je kan profiteren van een uitstekende variant van goede kwaliteit voor een lage prijs.

Het verschil tussen tweedehands en refurbished

Soms worden de termen tweedehands en refurbished tegelijk gebruikt, maar er zijn grote verschillen tussen de twee. Tweedehands koelkasten zijn al eerder gebruikt. Je koopt ze van een persoon of een tweedehands winkel. Bij tweedehands loop je altijd de kans dat een onderdeel niet goed werkt.

Refurbished koelkasten zijn hierin heel anders. Deze zijn gefabriceerd, grondig getest, gerepareerd en werkt daardoor weer optimaal waardoor je nog jarenlang van jouw ‘nieuwe’ exemplaar kan genieten.

Onderdelen die kapot zijn of niet meer goed werken worden vervangen. Zo kan deze dus net zo goed werken als een nieuwe en dat is het grote verschil tussen tweedehands en refurbished koelkasten.

Refurbished koelkasten kopen

Merken

Veel bekende en hoge kwaliteit merken bieden gereviseerde koelkasten aan, zoals Siemens, Bosch, Samsung en LG. Deze staan bekend om de kwaliteit en betrouwbaarheid en hebben een goede reputatie opgebouwd, een goede optie dus wanneer jij duurzaam bezig wil zijn én wil besparen op de kosten.

Het lekkerst koud: aardbeien eten! Drie keer een simpel recept.

Waar koop je deze?

Op de markt kun je veel verschillende merken refurbished koelkasten vinden waardoor veel winkels deze aanbieden. Er zijn vele elektronicawinkels die naast nieuwe en tweedehands ook gereviseerde koelkasten verkopen. Daarnaast zijn er winkels op de markt die enkel deze aanbieden.

Op platformen zoals martplaats.nl kun je tweedehands producten aanschaffen maar ook een winkel zoals coolblue.nl bied tweedehands koelkasten aan. En eerlijk? Ze zijn moeilijker te vinden bij de bekende winkels.

Een van de bekendste van deze winkels in Nederland is vergelijkrefurbished.nl Op deze website kun je ze vergelijken van verschillende merken en aanbieders. Je kan binnen enkele seconden de beste deal vinden.

Duurzaamheid is een echte trend

Duurzaamheid is een echte trend. Steeds meer ondernemingen willen verduurzamen en bieden duurzame producten aan. Mensen en ondernemingen zijn zich steeds bewuster van hun impact op het milieu. Wanneer je een refurbished koelkast koopt, ben je heel duurzaam bezig en help je het milieu een handje op weg, en bovendien is het heel betaalbaar.

Refurbished koelkasten dit mag je verwachten

De toekomst

De vraag naar refurbished koelkasten zal in de toekomst alleen maar groeien. Het aanbod zal als gevolg ook gaan groeien. De groei is te zien op de markt.

Consumenten zien de voordelen van refurbished apparaten al in. De duurzaamheid, de lagere prijs en de uitstekende kwaliteit. Schaf er ook een aan!

Zo schil en bewaar je gember het best.

Lees verder

Door Geschreven op: 18 augustus 2023Laatste update: 25 augustus 2023

Houd je net zo van eten als wij?

Vul je e-mail adres in en ontvang regelmatig de nieuwste recepten.

De bakplaat Instagram januari actie
DSV De warmte van de winter

Recente recepten en artikelen