Inspiratie voor je kerstdiner
Het is bijna zover: de feestdagen staan voor de deur en dat betekent tijd voor samenzijn én lekker eten. Als jij nog op zoek bent naar inspiratie om jouw kerstdiner onvergetelijk te maken, hebben we drie gangen voor je die jouw kersttafel laten stralen.
Voorgerecht: krokante rijstvellen met tonijn tartaar
De onderscheiding voor het meest smakelijke én tegelijkertijd eenvoudige gerechtje gaat naar de krokante rijstvellen met tonijntartaar. Een feestelijk voorgerecht is nog nooit zo simpel geweest! Door de rijstvellen te frituren, creëer je knapperige bakjes die je vult met verse tonijn.
> Naar het recept: rijstvellen met tonijn
Hoofdgerecht: gnocchi met paddenstoelen en salieboter
Deze gnocchi met paddenstoelen, salie en botersaus kun je beschouwen als een verfijnde interpretatie van caio e pepe. De basis begint namelijk met het roosteren van diverse peperkorrels. Kies voor een assortiment, zoals oesterzwammen, cantharellen, champignons, en meer.
> Naar het recept: gnocchi met paddenstoelen
Nagerecht: crumble met blauwe bessen
Wij geloven dat koken een plezier moet zijn zonder al te veel gedoe. En deze crumble met blauwe bessen illustreert dat perfect. Dit feestelijke en winterse nagerecht zet je moeiteloos op tafel in een handomdraai.
> Naar het recept: crumble met blauwe bessen
Lees verder
Recente recepten en artikelen