Wat je nog niet wist over pulled oats – 5 x

Pulled Oats 5 x wat je nog niet wist

Voor als je Pulled Oats nog niet kent, pulled oats is een alternatief voor vlees ofwel een nieuw plantaardig eiwit, met een unieke combinatie van haver, tuinbonen en erwten. Makkelijk en snel maak je de beste gerechten en deze vleesvervanger is niet alleen gezond maar vooral erg lekker.

// Wat erin zit

Pulled Oats is een plantaardig product vol vezels en mineralen, zonder genetisch gemanipuleerde ingrediënten, toevoegingen of conserveringsmiddelen. Een unieke combinatie van haver, tuinbonen en erwten, koudgeperste koolzaadolie en zout. Enkel pure ingrediënten, functioneel én voedzaam dus.

// Voor wie

Pulled Oats is geschikt voor iedereen, van veganisten tot flexitariërs en iedereen die gezonder en duurzamer wilt eten. Pulled Oats heeft een compleet eiwitprofiel, daar bedoelen we mee dat het alle aminozuren bevat die je lichaam nodig heeft.

Lekker: Galette met zoete aardappel en tijm met Pulled Oats, ’n ronde knapperige hartige taart, super feestelijk, ’n echte eyecatcher!

Pulled Oats bevat maar liefst 30 gram eiwit per 100 gram, voor vegetariërs en veganisten is dit dus een perfecte manier om voldoende eiwitten binnen te krijgen.

// Goed voor de natuur

Jazeker! Het productieproces is vele malen milieuvriendelijker dan dat van vlees, veel minder broeikasgassen en een laag watergebruik.

// Makkelijk in gebruik

Pulled Oats hebben een neutrale smaak en daardoor op veel manieren te gebruiken in verschillende gerechten. Voor een pittige wrap vulling, in een pastasaus of een vegan shoarma, wel belangrijk dat je lekker veel smaakmakers toevoegt.

Ga aan de slag met de Pulled Oats en ontdek zelf hoe lekker en veelzijdig de stukjes zijn, bakken, grillen of stomen, ’t lukt je allemaal en wil je nóg meer gemak; neem Pulled Oats TexMex, deze is inclusief een kruidenpasta. Easy dus!

// Leuk te weten

Pulled Oats is bedacht aan de keukentafel door 2 Finse power vrouwen met de eenvoudige overtuiging dat “net zo goed is als kip” niet het ultieme streven kon zijn van hoe een voedzame en plantaardige eiwitbron eruit zou moeten zien. Vanaf dag één wisten zij al dat hun product pas echt iets zou gaan veranderen wanneer het gezond, makkelijk te bereiden en vooral super lekker zou zijn. En voilà!

Maak de lekkerste recepten met Pulled Oats: Tortilla met Pulled Oats en zure appel en yoghurt- kruidensaus

Pulled Oats 5 x

Geschreven op: 20 december 2021

Lees verder

Door Geschreven op: 20 december 2021Laatste update: 25 juni 2023

Houd je net zo van eten als wij?

Vul je e-mail adres in en ontvang regelmatig de nieuwste recepten.

De bakplaat Instagram januari actie
DSV De warmte van de winter

Recente recepten en artikelen