Avocado toast met ei

Avocado toast met ei

Avocado en ei horen bij elkaar
  • Aantal: 2
  • Bereidingstijd: 5 min
  • Wachttijd: 5 min
  • Klaar in: 10 min
  • Kcal: 326

Avocado toast met ei, een super lekkere knapperige boterham met belangrijke vetten die nodig zijn om gezond te blijven.

Avocado toast met ei ’n favoriet

Favoriet, speltbrood getoast met avocado en spiegelei ’t is zó klaar. Avocado en ei die horen bij elkaar. Lekker als ontbijt maar ook perfect voor de lunch.

Ingrediënten

  • 2 sneetjes speltbrood
  • 1 avocado
  • 2 eieren
  • 1 el citroensap
  • 2 tl komijnpoeder
  • 1 sjalot
  • peper
  • olijfolie

Avocado met ei

  1. Snij de avocado doormidden en draai de helften van elkaar af. Haal de pit eruit en schep met een lepel het vruchtvlees uit de schil. Meng het vruchtvlees samen met ’t komijnpoeder en citroensap. Snipper de sjalot en voeg ook toe aan de avocado spread samen met vers gemalen peper naar smaak.
  2. Bak ondertussen de spiegeleieren in een scheut olijfolie en rooster het brood. Smeer de avocadospread over de speltboterhammen en leg hier de spiegeleieren op. Maak af met verse peper. Avocado met ei, zó doe je dat.

Dit doe je met je avocadopit: Plant ‘m!

Heb je het recept gemaakt? Geef een review.

Beoordeling: 4.4. van 9 stemmen.
Please wait...