Kerstballen voor foodies

X-MAS gift foody kerstbox

Foto: Vondels

X-MAS gift – Foody kerstballen voor in de boom, 5 favorieten en já, er zijn er zeker meer.

Tijd voor ’n kerstboom en een boom die zeker niet saai mag zijn. 5 x culy hangers op ’n rij, voor een healthy foodie tot fastfood lover. ’n Perfect cadeau of fijn voor in je eigen boom. Als dat geen merry-merry X-mas wordt! Zelf kerst recepten koken en lekker eten bij de boom.

Kersthanger avocado

Avocado kerstbal

’n Avocado kerstbal voor in je boom, ’n glazen kersthanger met de hand geschilderd en mond geblazen. Verpakt in een luxe Vondels cadeaudoos, voor alle fit girls en health freaks. Hohoho..

Kerstbal kreeft

Kreeft kersthanger

’n Kreeft kerst decoratie ‘rode kreeft’ voor in je boom, ’n glazen kersthanger met de hand geschilderd en mond geblazen. Verpakt in een luxe Vondels cadeaudoos, voor alle culy lovers. Hohoho..

Kersthanger sojasaus

Kersthanger soya saus

’n Fles soya saus culy kerst decoratie voor in je boom, ’n glazen kersthanger met de hand geschilderd en mond geblazen. Verpakt in een luxe Vondels cadeaudoos, voor alle sushi lovers. All I want for Christmas..

Stokbrood kerstbal

Stokbrood kerstbal

’n Frans baguette kerstbal voor in je boom, ’n glazen kersthanger stokbrood met de hand geschilderd en mond geblazen. Verpakt in een luxe Vondels cadeaudoos, voor alle brood lovers. Hohoho..

Popcorn

Popcorn kerstbal

’n Box popcorn kerstbal voor in je boom, ’n glazen kersthanger vol popcorn met de hand geschilderd en mond geblazen. Verpakt in een luxe Vondels cadeaudoos, voor échte Netflix lovers. Hohoho..

Films over eten.. 10 X films voor foodies en hangen onder de kerstboom.

Hohoho.. All I want for Christmas.. tony’s kan de boom, ‘k neem ze allemaal.

Musthaves: 5x Keukentools onmisbare items in de keuken met de juiste tools maak je ’t jezelf nog makkelijker in de keuken, 5 favorieten en handig voor de feestdagen.
Lekker: Gingerbread mannetjes koek met gember en kaneel.

Geschreven op: 19 november 2020.

Lees verder

Door Geschreven op: 19 november 2020Laatste update: 25 juni 2023