Kerstballen voor foodies

X-MAS gift – Foody kerstballen voor in de boom, 5 favorieten en já, er zijn er zeker meer.

X-MAS gift foody kerstbox

Foto: Vondels

Tijd voor een kerstboom en een boom die zeker niet saai mag zijn. 5 x culy hangers op ’n rij, voor een healthy foodie tot fastfood lover. Een perfect cadeau of fijn voor in je eigen boom. Als dat geen merry-merry X-mas wordt! Zelf kerst recepten koken en lekker eten bij de boom.

Kersthanger kerstcake

Kerstcake in de boom kerstbal

’n Kerstcake kerstbal voor in je boom, dit cake ornament op clip van Sissy-Boy maakt je kerstboom helemaal af. De ornamenten worden mond geblazen en met de hand beschilderd in Duitsland en is gemaakt van glas. Voor alle liefhebbers van cake. Hohoho..

Kersthanger avocado

Avocado kerstbal

’n Avocado kerstbal voor in je boom, ’n glazen kersthanger met de hand geschilderd en mond geblazen. Verpakt in een luxe Vondels cadeaudoos, voor alle fit girls en health freaks. Hohoho..

Kerstbal kreeft

Kreeft kersthanger

’n Kreeft kerst decoratie ‘rode kreeft’ voor in je boom, ’n glazen kersthanger met de hand geschilderd en mond geblazen. Verpakt in een luxe Vondels cadeaudoos, voor alle culy lovers. Hohoho..

Kersthanger sojasaus

Kersthanger soya saus

’n Fles soya saus culy kerst decoratie voor in je boom, ’n glazen kersthanger met de hand geschilderd en mond geblazen. Verpakt in een luxe Vondels cadeaudoos, voor alle sushi lovers. All I want for Christmas..

Stokbrood kerstbal

Stokbrood kerstbal

’n Frans baguette kerstbal voor in je boom, ’n glazen kersthanger stokbrood met de hand geschilderd en mond geblazen. Verpakt in een luxe Vondels cadeaudoos, voor alle brood lovers. Hohoho..

Popcorn

Popcorn kerstbal

’n Box popcorn kerstbal voor in je boom, ’n glazen kersthanger vol popcorn met de hand geschilderd en mond geblazen. Verpakt in een luxe Vondels cadeaudoos, voor échte Netflix lovers. Hohoho..

Films over eten.. 10X films voor foodies en hangen onder de kerstboom.

Hohoho.. All I want for Christmas.. Tony’s kan de boom, ik neem ze allemaal.

Musthaves: 5x Keukentools onmisbare items in de keuken, met de juiste tools maak je het jezelf nog makkelijker in de keuken, 5 favorieten en handig voor de feestdagen.
Lekker: gingerbread mannetjes koek met gember en kaneel.

Lees verder

Door Geschreven op: 19 november 2020Laatste update: 15 juni 2024

Houd je net zo van eten als wij?

Vul je e-mail adres in en ontvang regelmatig de nieuwste recepten.

Pastabijbel kookboek juni 2024
De Smaak van Italie mei 2024

Recente recepten en artikelen