Bostock: een mix van amandelcroissant en wentelteefjes
Zoet brood doordrongen met een zoete siroop, gebakken met een dikke laag frangipane!
Zoet brood doordrongen met een zoete siroop, gebakken met een dikke laag frangipane!
Eenvoudig recept voor kastanjepuree, een heerlijk bijgerecht met een nootachtige smaak.
Artisjok heeft een zachte, licht bittere, verfijnde smaak en is niet moeilijk om te bereiden. Gekookt in citroen met mayonaise van knoflook.
Maak zelf dit frisse aperitief voor de feestdagen.
Hemelse modder recept met 4 ingrediënten, heerlijk machtig en dé basis van de Franse chocolademousse.
Galette des Rois, ’n traditionele Franse klassieker voor het 3 koningen feest op 6 januari.
Franse crêpe of een flensje met een eitje middenin. Pannenkoek met ei, in Parijs kringelt ’t ervan.
Zoet brood recept wat oorspronkelijk uit Frankrijk komt, 'n zacht melkbrood.
Oesters, wat heb je nodig? In ieder geval 'n oestermes en crushed ijs, azijn en sjalot, lekker joh!
Té lekker recept voor kleine croissants met jam walnoten chocolade en rozijnen.
Smaakvol! Galette met pulled seitan en zoete aardappel, ’n echte eyecatcher.
Klassiek dessert chocolade saus dame blanche in slechts 10 minuten. Heerlijk toetje na een diner.
Snelle groentestoof uit de pan, 'n vis ratatouille met tijm en knoflook.
Toast gemarineerde champignons, Zwitserse raclette kaas, gebakken ui en platte peterselie.
Met pit, tenminste als je de juiste Zwitserse kazen gebruikt. Kaasfondue zó lekker en zó makkelijk.
Smeltende chocoladecakejes, je kent ze vast! Waarvan de binnenkant nog vloeibaar is.
Met mosterd, crème fraîche en prei, héél simpel en zó lekker!
Een kleine fondue van de bbq, hoe lekker!
Ontbijtrecept. Makkelijk te maken, krokant en zoet.
Saus van verse groene kruiden bomvol smaak.
Een easy ontbijtrecept. Feestelijk met zachte chocolade.
Zacht romige soep van asperges met room en sjalot.
Soep met pittige bloemkool, ui, wortel en chilivlokken.
Snelle soep met pit vol met ui, laurier en chilivlokken.
Gangen
Recepten soorten
Keukens