10x feestelijke hapjes
Bij feestjes horen hapjes, omdat het vaak té gezellig is om aan tafel te gaan, maken we heerlijke hapjes om mee rond te gaan. Geniet binnen niet al te veel tijd van heerlijke en makkelijke borrelhappen met deze selectie van 10 feestelijke hapjes.
Smaakvolle hapjes om iedereen te verbluffen
Genieten van een smaakvol hapje hoeft niet altijd veel tijd en moeite te kosten. Smaakvolle feestelijke hapjes om iedereen te verbluffen.
Ook een idee: Eton mess 4x
// Bieten galettes met bladerdeeg
De harmonieuze dans van zoete rode bieten, balsamicoazijn en geitenkaas is al tijden een favoriet onder foodies. En de mogelijkheden zijn eindeloos!
> Naar het recept: Bieten galettes
// Crostini met burrata en ansjovis
Een smaakvolle combinatie van romige burrata met zoute ansjovis en knapperige gefrituurde salie. Extra lekker op een knapperige crostini, die je gemakkelijk zelf kunt maken in de oven. Lekker!
> Naar het recept: Crostini met burrata
// Hapje met biefstuk en blauwe kaas
De malse biefstuk samen met krachtige blauwe kaas en de romige mierikswortelsaus, allemaal op een knapperig stukje stokbrood… Deze crostini zijn gewoonweg het geheime wapen van een geslaagd feestje!
> Naar het recept: Crostini met biefstuk
// Gevulde eieren
Een echte klassieker en retro-gerecht. Een gevuld ei met paprikapoeder en kerrie, altijd een succes. Want wie is er niet blij met een gevuld eitje, supersimpel en ongelooflijk lekker.
> Naar het recept: Gevulde eieren
// Stoofpeer in bladerdeeg
Die zoete, roodkleurige peertjes zijn natuurlijk een feestje op zichzelf, maar kun je ook supergoed verwerken in andere lekkernijen. Kijk maar eens naar dit bladerdeeghapje met stoofpeer en gorgonzola. Dat is een gruwelijk makkelijk hapje dat je in korte tijd kunt bereiden.
> naar het recept: Bladerdeeghapje met stoofpeer.
// Gekruide kip uit de oven
Gekruide kip uit de oven, drumsticks gemarineerd ofwel kippenpootjes. Je maakt ze heel makkelijk en snel in de oven en kluift ze lekker af met je handen. Simpel, maar oh zo lekker!
> Naar het recept: Gekruide kippenpootjes
// De perfecte kaasplank
Voor degenen die van kaas houden, is een Frans kaasplankje een geweldige optie. Kies een assortiment van je favoriete kazen, voeg wat druiven, noten en crackers toe, en je hebt een heerlijke kaasplank om te delen.
> Naar het recept: Kaasplankje maken
// Brioche met pate en eend
Fluweelzachte pate met truffel en een kick van vijgenchutney. Ook voegen we gerookte eendenborst toe aan de mix, en daardoor krijgt je een heerlijke rokerige toets.
> Naar het recept: Brioche met pate.
Idee: bladerdeeghapjes met knakworst niet alleen ontzettend lekker, maar ook heel makkelijk te maken.
// Japanse kippengehaktballetjes
Lekker handig op een prikkertje, voor bij de borrel of als snack, sappige Japanse kippengehaktballetjes met een superlekkere zoete, sticky saus.
> Naar het recept: Tsukune Japanse gehaktballetjes.
// Salie fritti
Een perfect voorbeeld van de schoonheid van de Italiaanse keuken waar eenvoudige ingrediënten worden omgetoverd tot culinaire hoogstandjes. Dit hapje met een verfijnde smaak wordt in Italië vaak geserveerd als aperitief.
> Naar het recept: Salie fritti in een krokant en luchtig jasje.
// Geroosterde paprika feta dip
Deze gezonde paprika feta dip is super lekker én gezond met oregano en knoflook. Favoriet voor bij de borrel, serveer met toast, crackers en meer!
> Naar het recept: Paprika feta dip van geroosterde paprika.
Lees verder
Recente recepten en artikelen