Europese recepten
Europese recepten en gerechten uit Europa, inspiratie voor de lekkerste recepten uit Frankrijk, Spanje, Italië, Duitsland of één van de andere Europese landen. Maak jij ’n sangria, risotto met bloemkool, croissant of ’n babka van bladerdeeg?!
Topgerechten recepten
Elk land z’n eigen tradities, topgerechten recepten. ’n Schnitzel en de braad-, curry- en Frankfurter wurst zijn niet weg te denken in Duitsland. Spanje daar komen de mediterrane recepten vandaan.
En de Italiaanse keuken is zeer seizoensgebonden. Dit door de vele verse ingrediënten die gebruikt worden. Pizza en pasta’s zijn altijd de hit, topgerechten recepten. Frankrijk natuurlijk voor de kazen, stokbroden, croissants en nog veel meer verfijnde gerechten, typisch Europees eten.
Gnocchi salade met pesto, 'n rode pesto saus met knoflook en rode ui. Parmezaanse kaas en platte peterselie.
Groene pasta, saus van spinazie, avocado en knoflook. Een super pasta.
Italiaanse klassieker, lasagne van aubergines. Lekker Italiaans aubergine gerecht.
Biftekia ofwel Griekse hamburgers op spelt bollen met komkommer en veldsla.
Rode kool met appel uit de oven met rookworst en peer en 'n laagje aardappelgratin.
Pasta met avocado en spekjes ei en verse kruiden, 'n eenvoudige salade van pasta.
Door wat rode chilli toe te voegen, geef je deze salade wat extra pit.
Een Italiaanse hit, maak je pesto zelf, heerlijk pasta met kip recept.
Kip met perzik, perfect, lekker voor de bbq! Een kipsaté met een twist.
'n Hawai pizza of pollo, in ieder geval met kip. Heel eenvoudig met 'n basis pizzabodem. Maak jij deze snelle pizza?
Maaltijdsalade aardappel zalm en ’n ei met een frisse zelfgemaakte mayo dressing, gewoon lekker.
'n Cupcake met koffie en pistachenootjes, chocolade baileys en homemade marshmallow.
Heerlijk en anders met een groene bodem van courgette pizza recept.
Aziatische balletjes als snack of bij knapperige stamppot, simpel recept.
Zelf Pizza bakken is super leuk en met dit recept ben je zo klaar met je vispizza.
Romige tuinbonen met krokant spek, rucola en parmezaanse kaas.