Bijgerechten
Bijgerechten maken je diner compleet. Gemarineerde groenten, mais op z’n best, puree uit de oven, boter met kruiden of frisse salade. Je maakt ’t allemaal simpel zelf. Zoete aardappel of ’n courgette bijgerecht?!
Kleine gerechten voor erbij
Kleine gerechten voor erbij maken je diner af. Een salsa of een hapje, een broodje of dip, broccoli gegratineerd of chutney, de lekkerste bijgerechten maken je diner tot een feestje!
Een stamppot recept met ui knoflook tijm en mosterd. Zonder aardappel veel groenten én veel smaak.
Aardappel poffen is favoriet. Zodra deze in de oven ligt, kan 't poffen beginnen met schil en al.
Italiaanse klassieker. Hartige punten van polenta, knapperige frietjes of zachte smeuïge polenta puree.
Geserveerd met knapperige crudites groenten. Eenvoudig en gezonde snack voor elke gelegenheid.
Rode kool en appel. Feestelijke salade met kleur, makkelijk te maken en erg gezond.
Peterselie en knoflook, een vegetarische stoofpot voor op de bank met platbrood.
Koriander limoen en lente-ui. Rode peper en mango, sla met pit.
Cheddar en Gruyère, waanzinnig lekker! Simpel en snel te maken, romig en pittig tegelijk.
Super fris met citroen en kruiden, zó gemaakt met enkel wat azijn, olijfolie en verse kruiden.
Met rode ui, olijf en pijnboompitten. Watermeloen en feta een supermatch!
Zodra deze op de bbq ligt, kan het poffen beginnen met schil en al. Wacht een uurtje, simpel toch!
Toetje! Gegrilde banaan met chocolade zeezout karamel, marshmallow en ijs.
Met bieslook, peterselie en lente-ui, zomer op je bord.