Grandioos! Lasagne met knolselderij
Met (kastanje) champignons, een vegetarische lasagne van flinterdun gesneden knolselderij.
Met (kastanje) champignons, een vegetarische lasagne van flinterdun gesneden knolselderij.
Met een topping van paksoi en champignons een heerlijke Oosterse bouillon het is zó gemaakt.
Met paddenstoelen, snel en gezond bereid. Voor extra textuur voeg je een handvol lente-ui en sesamzaadjes toe als topping.
Met saus van vier kazen, romig en snel met een krokant laagje uit de oven.
Parmezaan en witte balsamico een vegetarisch risotto met een bite van knapperige spruitjes en knoflook.
Soep van knolselderij met spread van hazelnoten, room en cannellini boontjes.
Chili is in no time klaar. Lekker met tortilla chips of met rijst, ach gezond is ie zo ie zo.
Vegetarische paté gemaakt van kidney- en cannellinibonen.
Pittige harde geitenkaas, pasta met wit- of roodlof of een mix daarvan. Favoriet en zeker ook kidsproof.
Snack met Gruyère prei en sjalot, eenvoudig te maken. Een vega recept wat ook perfect door kan als borrelbite.
Met honing en walnoten als bijgerecht. ’t Staat zó feestelijk op tafel!
Met rivierkreeftjes een feestelijk en makkelijke crème soep.
Pakketje uit de oven met rozemarijn, makkelijker lukt (bijna) niet.
Tijm en sjalot zelf gemaakt als tussendoor warm uit de oven of koud, krokant saucijzenletter recept.
En gekaramelliseerde ui, een simpele pilav voor op een doordeweekse dag.
Brood en parmezaan. Lekker winterse soep helder of gebonden. Je hebt ’t zo gemaakt.
Vegan stoofvlees, 't is 100 procent plantaardig met de bite van vlees, hoe fijn. En ’t is zó klaar.
Peterselie en knoflook, een vegetarische stoofpot voor op de bank met platbrood.
Koriander limoen en lente-ui. Rode peper en mango, sla met pit.
Met pit, tenminste als je de juiste Zwitserse kazen gebruikt. Kaasfondue zó lekker en zó makkelijk.
Worstjes en tomatensaus, super simpel net even anders. Welke worstjes eet jij het liefst?
Stoofpotje met knoflook venkel en tomaat, simpel inktvis maken.
Vegetarisch pittige risotto met harde oude geitenkaas.
Stoofgerecht in kruiden en kokosmelk met jonge jackfruit. Dit recept is van Vanja van der Leeden.
Gangen
Recepten soorten
Keukens