Ramen soep met spek en ei
Met een topping van paksoi en champignons een heerlijke Oosterse bouillon het is zó gemaakt.
Met een topping van paksoi en champignons een heerlijke Oosterse bouillon het is zó gemaakt.
Met paddenstoelen, snel en gezond bereid. Voor extra textuur voeg je een handvol lente-ui en sesamzaadjes toe als topping.
Salade van Hollandse garnalen met Aziatische twist, makkelijk te maken en erg verrassend.
Rode kool en appel. Feestelijke salade met kleur, makkelijk te maken en erg gezond.
Koriander en paprika, een chili recept vol smaken en texturen.
Koriander limoen en lente-ui. Rode peper en mango, sla met pit.
Rode kool en koriander. Té lekker! Voor de lunch of avondmaal, wrap met een crispy bite.
Met sojasaus, rode peper en zeekraal, lekker oosters uit de wok.
Met koriander en yoghurtdip, een kom vol smaken!
Zodra deze op de bbq ligt, kan het poffen beginnen met schil en al. Wacht een uurtje, simpel toch!
Perfecte borrel bite, nacho chips met dip uit de oven.
Couscous hét barbecue bijgerecht, vegetarisch en lekker!
Geroosterd uit de oven met verse kruiden en citroen uit Marokko.
Met een laagje boter en grof zeezout.
Snack met glass noedels, taugé, bosui, koriander en hoisin saus.
Rode bieten tartaar is eenvoudig te bereiden met mosterd, bosui en koriander.
Zelf viskoekjes maken is super makkelijk en je kunt eindeloos variëren.
Dip met bietjes, tahin en olijfolie. Lekker op brood met tortilla of rauwkost.
Dip van kikkererwten, tahin en olijfolie. Onmisbaar bij de borrel.
Guacamole, Een heerlijke dip! Een simpel en snel Guacamole recept
Favoriet als ontbijt, lunch of makkelijke avondmaaltijd. Pittige tomatenstoof.
Pan met lekkers op tafel, 'n Spaanse paella met garnalen. Simpel met kleur en geur.
'n Wok gerecht met rijst en ananas eenvoudig te maken, voedzaam en vol smaak.
Curry en rijst paksoi en kokos, ’n lekkere combi van boemboe kruiden en kip.
Gangen
Recepten soorten
Keukens