Snelle tomatensaus maken
Saus van rode ui knoflook en verse kruiden. Tomaat natuurlijk ook.
Saus van rode ui knoflook en verse kruiden. Tomaat natuurlijk ook.
Italiaanse klassieker. Hartige punten van polenta, knapperige frietjes of zachte smeuïge polenta puree.
De lekkerste puree van groenten, zó klaar. Romig en zacht.
Met een topping van paksoi en champignons een heerlijke Oosterse bouillon het is zó gemaakt.
Met paddenstoelen, snel en gezond bereid. Voor extra textuur voeg je een handvol lente-ui en sesamzaadjes toe als topping.
Met saus van vier kazen, romig en snel met een krokant laagje uit de oven.
Witlof met gorgonzola kaas, super lekker groentegerecht wat eenvoudig te maken is.
Tussendoortje, heerlijk én gezonde snack. Hurry up, in de trommel mee naar school of ’t werk.
Met bieslook en kurkuma met toast of crackers, gezonde salade van ei zonder mayo.
Parmezaan en witte balsamico een vegetarisch risotto met een bite van knapperige spruitjes en knoflook.
Soep van knolselderij met spread van hazelnoten, room en cannellini boontjes.
Chili is in no time klaar. Lekker met tortilla chips of met rijst, ach gezond is ie zo ie zo.
Pittige harde geitenkaas, pasta met wit- of roodlof of een mix daarvan. Favoriet en zeker ook kidsproof.
Snack met Gruyère prei en sjalot, eenvoudig te maken. Een vega recept wat ook perfect door kan als borrelbite.
Met sinaasappel en verse kruiden in een pakketje, zó easy, snel en lekker.
Met rivierkreeftjes een feestelijk en makkelijke crème soep.
Pakketje uit de oven met rozemarijn, makkelijker lukt (bijna) niet.
Gevuld met paprika, rode ui en pompoenpitten. Een gezond avondmaal.
Carrots! Met krokante uitjes, een wortel als hotdog, het is eigenlijk heel simpel.
Koriander en paprika, een chili recept vol smaken en texturen.
Zó gepiept! In no time zit je aan tafel, een makkelijk visrecept.
En gekaramelliseerde ui, een simpele pilav voor op een doordeweekse dag.
Brood en parmezaan. Lekker winterse soep helder of gebonden. Je hebt ’t zo gemaakt.
Vegan stoofvlees, 't is 100 procent plantaardig met de bite van vlees, hoe fijn. En ’t is zó klaar.
Gangen
Recepten soorten
Keukens