Italiaanse recepten
Italiaanse recepten, wie is er niet dol op? Favoriet is de Italiaanse keuken, gerechten met mooie ingrediënten die je zó op tafel zet. Gnocchi recept met gorgonzola, maak een tiramisu met limoncello of ’n risotto met taleggio kaas. De Italiaanse recepten zijn altijd een hit, pizza en pasta, tiramisu, dolce en risotto. We love it!
Makkelijke Italiaanse recepten
Makkelijke Italiaanse recepten met verse ingrediënten van de seizoenen daar zijn de Italianen goed in.
Het Italiaanse klimaat is super geschikt voor de teelt van tomaten. De tomaat is één van de belangrijkste ingrediënt, dé basis van de makkelijke Italiaanse keuken. De kruiden zoals basilicum, tijm, salie, rozemarijn, peterselie, oregano en dragon en natuurlijk niet te vergeten de allerbeste olijfolie komt uit Italië, zeker onmisbaar op tafel.
Kleine tosti's in je gourmet pannetje met pesto en pittige kaas.
Rijst salade mozzarella en basilicum, 't staat zó op tafel vol van smaak, 'n favoriet zomers Italiaans recept.
Gevulde tortellini met verse spinazie en romige saus van gorgonzola, Italiaanse pasta.
Gnocchi met zachte geitenkaas, spinazie en tomaat, 'n makkelijk Italiaans gnocchi recept.
Zó waanzinnig lekker gnocchi recept, makkelijk te maken met gorgonzola peer en salie.
Met avocado en perzik, waanzinnig met ’n dressing van koriander en komijn.
Met kokosyoghurt en koekjes, 'n vegan tiramisu recept, klassiek plantaardig nagerecht.
Citroen toetje met limoncello, limoen en cantuccini, ’n heerlijk fris dessert.
Zomerse tiramisu met aardbei, blauwe bes en framboos en 'n zoete dessert wijn.
Tomatensla met rode ui bosui en verse basilicum met een rode wijn azijn dressing.
'n Romige risotto met bloemkool, roomboter en Parmezaan makkelijk te maken ’n waanzinnig lekker recept.
Gerookte forel peper citroen salade met dressing van basilicum koriander en peterselie.
Een eenvoudig toetje met witte chocolade en passievrucht.
Pasta gerecht met bloemkool uit de oven, sardientjes in citroen, kappertjes en Parmezaan.
Risotto met gebakken peer en taleggio kaas, smeuïg en een tikje zoet van peer.
Pistache nootjes en Parmezaan smeuïg en een tikje zoet van de sjalotjes, waanzinnig lekker.
Italiaanse klassieker. Hartige punten van polenta, knapperige frietjes of zachte smeuïge polenta puree.
Met (kastanje) champignons, een vegetarische lasagne van flinterdun gesneden knolselderij.
Met saus van vier kazen, romig en snel met een krokant laagje uit de oven.
Parmezaan en witte balsamico een vegetarisch risotto met een bite van knapperige spruitjes en knoflook.
Cocktail met prosecco en sinaasappel. Perfect aperitief of cocktail. Rozemarijn erbij en je party is on!
Pittige harde geitenkaas, pasta met wit- of roodlof of een mix daarvan. Favoriet en zeker ook kidsproof.